Hoppa till innehåll

Partnerskap

"Vi bygger relationer som ska generera fördelar för alla inblandade"

Kontroll eftersträvar partnerskap och samarbeten som är enkla, tydliga och flexibla. 

De flesta av våra uppdrag startar med att våra kunder har ett specifikt problem. Efter att vi skapat ett gemensamt förtroende för varandra och sett att vi gillar att samarbeta, då finns det en förutsättning för ett partnerskap. Oavsett om vi kallar det samarbete eller partnerskap är det viktigt att vi båda måste vilja och våga göra både roliga och kanske mindre roliga saker under den förändringsresa vi ger oss ut på. 

Vår ambition är att skapa ett långvarigt samarbete där ni ser oss som den förlängda armen som hjälper till att utbilda, coacha eller genomföra operativa aktiviteter genom hela processen. Oavsett om det är ett kortare uppdrag eller en större omvandling av er vardag. Det vi lämnar efter oss när uppdraget är slut är en bra grund för en effektiv, levande och värdeskapande organisation många år framöver. 

Värdet med partnerskap

Några av våra samarbeten har pågått i nästan två decennier och vi uppskattar att samarbeta med våra  återkommande kunder. 

När vi visat vad vi kan får vi ofta förtroende att komma tillbaka för likande uppdrag exempelvis strategisk planering, organisationsutveckling, ledarstöd eller liknande. Partnerskapet gör samtidigt att våra kunder kontaktar oss för kortare uppdrag som rena resurser för att tillhandahålla tjänster mer kostnadseffektivt än en anställning. Oavsett vilket är detta en av fördelarna med ett partnerskap. Vi får ett gemensamt ökat engagemang och utvecklar relationer som bidrar till ökad effektivitet. Oavsett om det är styrelseledamöter, personal, ledare eller chefer känner de förtroende för oss eftersom de har upplevt positiva resultat från tidigare samarbeten. Förtroendet ger andra positiva effekter eftersom kunderna känner att de kan dela konfidentiell information. Samtidigt gör en långsiktig relation att vi kan hjälpa våra kunder att ta reda på de underliggande ”riktiga” frågorna.

Vi bygger relationer som båda ska vara nöjda med

Kontakta mig!

Hitta till oss

Terminalgatan 20, 235 39 VELLINGE
Tel: 0733-40 91 00  eller  0733-70 50 10

Kontakta mig!

Hitta till oss

Terminalgatan 20, 235 39 VELLINGE
Tel: 0733-40 91 00  eller  0733-70 50 10